Online yogalessen, meditaties en meer, voor rust en veerkracht.

Bezielde (al zeg ik het zelf) Yogabegeleiding, heerlijk thuis in je eigen omgeving 🍀🍀🍀
De Yoga-Bieb geeft je de gelegenheid om dagelijks op te laden en spanning van je af te laten glijden. Meer rust en veerkracht, fysiek én mentaal.
Fijn om de werkdag definitief af te sluiten of om juist uitgebalanceerd aan de dag te beginnen.

Zo pluk je eerder de (lange termijn-) vruchten van Yoga, dan wanneer je af en toe naar een yogales op locatie toe gaat. Hoe heerlijk de luxe van een speciaal daarvoor ingerichte yogaruimte en persoonlijke begeleiding ook is! 🧡

Want herhaling is nou eenmaal de moeder van alle leren, en ook (mentaal) óntspannen kun je leren.
Yeeey, gelukkig maar!
Via onderstaande afbeeldingen kom je bij de gewenste categorie uit, als je lid bent van de Bieb heb je toegang tot het complete lesaanbod. Verderop op deze pagina lees je hoe het werkt en hoe je je kunt opgeven.
Dat is al mogelijk vanaf 12 euro per maand!

Met het formulier kun je je abonneren voor toegang tot de complete online Yoga-Bieb.

Dat kan ook voor een enkele maand om het eens te proberen!
De maandsom is maar 15,- euro incl. btw, een volledig jaar toegang 144,- euro. Op de eerste dag van elke kalendermaand ontvang je het wachtwoord voor die maand.

Je hoeft niet in en uit te loggen, maar krijgt simpelweg toegang tot de inhoud van de Bieb.
Er is geen opzegtermijn, je kunt elke maand (of jaar, als je daarvoor hebt gekozen) beslissen om te stoppen. En heb je op een later tijdstip weer tijd vrij kunnen maken voor Yoga dan neem je contact op en sluit gewoon weer aan. Het abonnementsjaar kan ingaan wanneer je wilt, het omvat 12 kalendermaanden.
In de periode waarin je lid bent kun je zo vaak les volgen als je maar wilt. Dus ook midden in de nacht, of aan de andere kant van de wereld!

Neem contact op als je vragen hebt, ik denk graag met je mee!

Groet!
Ingrid