Online yogalessen, meditaties en meer, voor rust en veerkracht.

Een uitgebreide bibliotheek met audio begeleiding, voor iedereen die extra ontspanning en nieuwe energie kan gebruiken. En bereid is om wat tijd vrij te maken om daar zelf iets voor te doen.

Als lid van de bieb kun je via onderstaande afbeeldingen naar de gewenste categorie gaan. Bij iedere les laat je spanning van je afglijden en doe je nieuwe energie op. Fijn om de werkdag definitief af te sluiten of om juist uitgebalanceerd aan de dag te beginnen.

Voor meer rust en veerkracht, fysiek én mentaal.
Stel je eens voor wat een ruimte dat zou geven.  


Als de tijd die je voor jezelf hebt, ook écht van jou zou zijn 💛

“Super fijne meditatie en yoga lessen. Eindelijk iemand gevonden die goede tips en handreikingen geeft om rust in je hoofd te creëren. Toepasbaar voor iedereen!”
Bernadette Wijnhoven


Door dagelijks te oefenen pluk je eerder de (lange termijn-) vruchten van Yoga, dan wanneer je af en toe naar een yogales op locatie toe gaat. Hoe heerlijk de luxe van een speciaal daarvoor ingerichte yogaruimte en persoonlijke begeleiding ook is! 🧡

Want herhaling is nou eenmaal de moeder van alle leren, en ook (mentaal) óntspannen kun je leren.
Yeeey, gelukkig maar!
In de periode waarin je lid bent kun je zo vaak les volgen als je maar wilt.
Dus ook midden in de nacht, of aan de andere kant van de wereld.

Stuur je gedachten op vakantie.

Je kunt al meedoen voor maar 1,87 euro per week.

Geef je op, of stel een vraag met het formuliertje.

Groet!
Ingrid

“Probeer ook eens yoga-online uit de Yoga-Bieb: alles is zo duidelijk uitgelegd, dat zelfs een beginner het met de ogen dicht kan volgen…”
Sandra van de Laar

“Wat mij erg aanspreekt is het grote aanbod aan yoga-oefeningen, meditaties, en ontspanningen waardoor ik telkens die oefening kan kiezen waarvan ik vind dat die op dat moment het beste bij mijn gemoedstoestand past. 
Als je je ervoor openstelt dan kan ik de Yoga-Bieb van harte aanbevelen juist ook vanwege de eenvoudige en helder ingesproken oefeningen. “
Theo Bisseling