Stilte ochtend met Yoga & Meditatie

Op zondag 10 september 2023 Stilte ochtend met Yoga en meditatie in de yogaruimte, van 10.00-12.00 uur.

Tijdens deze combinatieles van Yoga en Meditatie kun je ervaren hoe Yoga de geest/mind tot rust brengt en je via die weg heel gemakkelijk bij ontspanning kunt komen. We sluiten de ochtend af met thee en lekkers.

Om ten volle van deze ochtend te kunnen genieten hoef je geen ervaring met Yoga en/of meditatie te hebben. Het is wel belangrijk dat je van stilte houdt.

Geef je op via het formuliertje, of stel eerst nog wat vragen als je die hebt.

10.00-12.00 uur
39,- p.p.
Maximaal 8 deelnemers.


Yoga & Loopmeditatie in het Groen

Op zaterdag 17 juni

We lopen in een rustig tempo en stoppen soms voor meditatieve en yoga-oefeningen. Deze combinatie van bewegen en bewust-zijn, geeft (net zoals een yogales dat doet) innerlijke rust, mentaal evenwicht, en een opgewekt gevoel.
Zorgen en somberheid worden verlicht.

Mediteren is dan ook niet heel diep nadenken over moeilijke zaken, het is ook geen wegzweven bij ideeën die je al dan niet aanspreken.
Klik even verder naar de infopagina voor wat extra tekst en uitleg.
Geef je op als erbij wilt zijn en ik stuur je aanvullende info over de locatie (regio Venray) e.d. !

9.00-10.30 uur
17,- p.p.
Maximaal 8 deelnemers. 

Proeflessen

Je bent van harte welkom om voor proeflessen aan te sluiten bij de wekelijkse lessen. Elke les is anders, daarom kun je 3 lessen volgen voor €25,- binnen vier weken. Om ècht te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen is een langere periode natuurlijk beter, maar zo krijg je toch een reeële indruk.

Zin om proeflessen te volgen? Kijk hier voor het lesrooster en geef je op met het formulier: https://kurukshetra.nl/de-lessen/