Yoga & Loopmeditatie in het Groen

Op zaterdag 1 april

We lopen in een rustig tempo en stoppen soms voor meditatieve en yoga-oefeningen. Deze combinatie van bewegen en bewust-zijn, geeft (net zoals een yogales dat doet) innerlijke rust, mentaal evenwicht, en een opgewekt gevoel.
Zorgen en somberheid worden verlicht.

Mediteren is dan ook niet heel diep nadenken over moeilijke zaken, het is ook geen wegzweven bij ideeën die je al dan niet aanspreken.
Klik even verder naar de infopagina voor wat extra tekst en uitleg.
Geef je op als erbij wilt zijn en ik stuur je aanvullende info over de locatie (regio Venray) e.d. !

9.00-10.30 uur
17,- p.p.
Maximaal 8 deelnemers.
Meditatieles

Zaterdag 4 maart 2023, meditatieles.
We beginnen met wat Yoga, we werken van buiten naar binnen.
Als het lichaam van wat spanning wordt bevrijd, wordt het namelijk ook gemakkelijker voor de geest (of mind) om tot rust te komen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met Yoga of meditatie. Het is wel belangrijk dat je OK bent met stilte. Ik begeleid en spreek dus geregeld, maar het is ook vaak stil. Als je daar gespannen van raakt dan schiet de les natuurlijk haar doel voorbij.
Alle plaatsen zijn nu bezet, maar als je interesse hebt kun je me mailen. Dan geef ik je een seintje als er een afmelding mocht zijn; contactpagina

10.00-11.00 uur
15,- p.p.
Maximaal 10 deelnemers

nieuwe datum volgt!


Stilte ochtend met Yoga & Meditatie

Op zondag 18 december 2022 verzorgde ik een Stilteochtend met Yoga en meditatie in de yogaruimte, van 10.00-12.00 uur.

Tijdens deze combinatieles van Yoga en Meditatie kun je ervaren hoe Yoga de geest/mind tot rust brengt en je via die weg heel gemakkelijk bij ontspanning kunt komen. We sluiten de ochtend af met thee en lekkers.

Om ten volle van deze ochtend te kunnen genieten hoef je geen ervaring met Yoga en/of meditatie te hebben. Het is wel belangrijk dat je van stilte houdt.

Alle plaatsen zijn nu bezet, als je t formulier invult geef ik je een seintje als er een afmelding mocht zijn! Even mailen met wat vragen kan natuurlijk ook, via de contactpagina.
Voor deelname aan deze ochtend: 25,- p.p.
Maximaal 10 deelnemers.

Nieuwe datum volgt!

 

Proeflessen

Je bent van harte welkom om voor proeflessen aan te sluiten bij de wekelijkse lessen. Elke les is anders, daarom kun je 3 lessen volgen voor €25,- binnen vier weken. Om ècht te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen is een langere periode natuurlijk beter, maar zo krijg je toch een reeële indruk.

Zin om proeflessen te volgen? Neem even contact met me op!