Yoga & Loopmeditatie in het Groen

Zondag 14 november 2021
Van 9.00-10.30 uur


Dit zeggen deelnemers: recensies

En hier een korte uitleg in mijn woorden:
We lopen in een rustig tempo en stoppen soms voor meditatieve en yoga-oefeningen. Deze combinatie van bewegen en bewust-zijn, geeft (net zoals een yogales dat doet) innerlijke rust, mentaal evenwicht, en een opgewekt gevoel.
Zorgen en somberheid worden verlicht. Mediteren is dan ook niet heel diep nadenken over moeilijke zaken, het is ook geen wegzweven bij ideeën die je al dan niet aanspreken.

Klik even verder naar de infopagina voor wat extra tekst en uitleg. Daar vind je een formulier om vragen te stellen of om je op te geven. Ook via de mail ben ik natuurlijk gewoon bereikbaar.

Geef je op als erbij wilt zijn en ik stuur je aanvullende info over de locatie (nieuwe wandellocatie ín Venray) e.d. !

De Meditatieclub

We gaan op weg in een periode van drie maanden naar mentale rust die je uiteindelijk zonder externe hulp zoals apps kunt realiseren. Zo kun je rusten en opladen in jezelf, onafhankelijk van wie of wat dan ook. 

Oefenen is de sleutel.

De Meditatieclub van najaar 2021 is al van start, daar kun je nu helaas niet meer bij aansluiten. Maar in het voorjaar van 2022 start een nieuwe club. Geef me even een seintje als je daar interesse in hebt!
Klik HIER voor verdere informatie.

YOGA RETRAITE februari 2020/2021!

Deze retraite kon helaas niet doorgaan vanwege de lock-down, als er een nieuwe datum is vind je die op deze pagina en in onze kersverse nieuwsbrief waar nu aan gewerkt word!

Klik hier als je graag beelden van de locatie bekijkt.

Doel van dit weekend: Thuis komen bij jeZelf en daarin ontspannen. Ontdek jouw innerlijke stilte; dé bron van geluk. Beginners zijn welkom maar enige ervaring met yoga/concentratie/meditatie in stilte is wenselijk. Om je op te geven of als je vragen hebt kun je contact met me opnemen, ik hoor graag van je!

Yoga en Klankschalen concert op vrijdag …

vanwege de lock-down verzet en dat moet nogmaals gebeuren

Na een toegankelijke Yogales zonder fratsen ga je lekker liggen, eventueel met hulpmiddelen om beter te kunnen ontspannen, voor een Klankschalenconcert van ongeveer een uur. Wil je tussendoor van houding veranderen dan kan dat, veel mensen vinden het heel prettig om soms zittend te luisteren. Zie het concert maar als een ervaring van klank, er wordt geen verhaal verteld of een bepaalde emotie geuit. Jouw ervaring is helemaal van jou, of deze nu meditatief is of gewoon lekker ontspannend, de ervaring is goed zoals ze is. Je kunt je opgeven via de mail, de kalender op de site is hier niet geschikt voor.

 

Proeflessen

Je bent van harte welkom om voor proeflessen aan te sluiten bij de wekelijkse lessen. Elke les is anders, daarom kun je 3 lessen volgen voor €25,- binnen vier weken. Om ècht te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen is een langere periode natuurlijk beter, maar zo krijg je toch een goede indruk. Neem even contact op als je hier interesse in hebt en ook als je vragen hebt!

Zin om proeflessen te volgen? Neem even contact met me op!