Hieronder vind je het lesrooster, daaronder staan de abonnementsvormen. Neem gerust contact op als je vragen hebt 🙂

Rooster wekelijkse groepslessen

Maandag;
18.45-19.45 uur Hatha Yoga
20.00-21.00 uur Hatha Yoga

Dinsdag;
18.45-19.45 uur Hatha Yoga
20.00-21.00 uur Hatha Yoga

Woensdag;
09.15-10.15 uur Hatha Yoga
18.45-19.45 uur Hatha Yoga
20.00-21.00 uur Hatha Yoga

Donderdag;
09.15-10.15 uur Hatha Yoga
10.30-11.30 uur Lichte Yoga

Vrijdag;
09.15-10.15 uur Hatha Yoga
10.30-11.30 uur Hatha Yoga


Donderdagavond, Vrijdagavond, Zaterdag of Zondag:
Combinatieles Yoga & Meditatie, meditatietraining, en andere speciale workshops! Wij volgen het vakantierooster van de basisscholen in Zuid-Nederland.

Privéles:

Deze les wordt afgestemd op jou persoonlijk. Misschien heb je een specifieke vraag, maar je mag de invulling ook helemaal aan mij overlaten, de les verloopt organisch en in overleg. Privélessen zijn goed te combineren met de Yoga-Bieb, zo kun je fijn op eigen houtje aan de slag en toch samen met mij regelmatig in detail op bepaalde oefeningen ingaan.
Planning op afspraak (staat los van bovenstaande lesrooster) de les duurt een uur. Kosten per privéles: 65 euro

Blok; een heel of half schooljaar:

Wil je graag erop kunnen rekenen dat je altijd bij jouw favoriete groepsles terecht kunt, dan kies je voor het Blok. Je plaats bij een vaste lestijd in de week is speciaal voor jou gereserveerd. Ben je soms verhinderd dan kun je via de site gemakkelijk tot 24 uur voor aanvang van de les annuleren en zelf een inhaalles inplannen. Inplannen kan zelfs nog tot een uur van tevoren, mits er plaats is kun je dus heel ad hoc besluiten om een inhaalles te komen volgen.
Heel schooljaar 2022-2023; 377 euro
Voorjaarsblok 2023 van januari tot zomervakantie; 245 euro

Losse kaart:

Als je super flexibel wilt kunnen plannen kies je voor de losse kaart! Je volgt tien lessen binnen maximaal Ă©Ă©n kalenderjaar, fijn als je niet elke week tijd vrij kunt maken. Je plaats in de les is dan ook niet bij een vaste groep gereserveerd, de planning regel je zelf via de site. Lessen die je boekt kunnen tot 24 uur voor aanvang van de les worden geannuleerd. Inplannen kan tot een uur van tevoren!
127,- voor tien lessen binnen een periode van een jaar.

Losse Les

Wil je liever geen abonnement en werkt de kaart ook niet voor jou maar wil je toch graag af en toe aansluiten bij een groepsles, dan kan dat ook nog! Volg eerst wat proeflessen om kennis te maken, vervolgens kun je zelf lessen inplannen via de kalender op de site.
Losse lessen kosten 15,- p. st.

Je kunt instappen wanneer je maar wilt, neem contact op als je vragen hebt 🙂

Lesuitval van overheidswege voorgeschreven, wordt opgevangen met online lessen. In alle gevallen geldt dat er geen restitutie plaatsvindt als je geboekte lessen mist, maar lessen inhalen (mits binnen de betreffende abonnementsperiode) is geen enkel probleem!
In geval van langdurige ziekte kan in overleg een regeling worden getroffen.

Wij zijn aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland, Meer Bewegen voor Ouderen en Venray Beweegt.

Praktische Info

Wat heb je nodig:
In de yogaruimte zijn matten aanwezig, zorg zelf wel voor een eigen yogamat om daar bovenop te leggen. Neem ook een dekentje mee voor tijdens de ontspanning en draag soepel zittende kleding. Yoga doe je op blote voeten, maar je kunt in ons klimaat ook wel sokken dragen.

Het is niet goed om Yoga op een volle maag te beoefenen. Eet daarom twee uur van tevoren niks meer (of zeer weinig en heel licht) en wacht na de les een half uurtje voor je weer iets eet.
Extra water drinken na de les is goed om de vrijgemaakte afvalstoffen beter te kunnen afvoeren!

Proeflessen:
Elke les is anders en hoewel ik natuurlijk rekening houd met nieuwkomers, is de les in feite afgestemd op degenen die er wekelijks bij zijn. Afhankelijk van wat we de week daarvoor gedaan hebben, of iedereen ervaren is of wat minder, etcetera. Soms is de les fysiek aan de pittige kant, soms meer meditatief en soms met een heel lange ontspanning. 

Om die reden kun je met 1 proefles geen reĂ«le indruk krijgen van wat de lessen nu eigenlijk inhouden. En daarom gaan de proeflessen per drie stuks. Vul het formulier (bovenaan op deze pagina) even in om je op te geven, of neem contact op!