Stel je eens voor wat een ruimte het geeft als de tijd die je voor jezelf hebt, ook écht van jou is. Zonder dat je mentaal nog met taken, lijstjes en verantwoordelijkheden bezig bent. Dan heb je pas echt de gelegenheid om op te laden. ♡

Yoga helpt om deze ruimte te creëeren, grotendeels via beweging. Doordat je spanning laat gaan, geven de Yogalessen en ontspanningsoefeningen ook juist nieuwe energie.

Bij een proefabonnement geniet je een maand lang van een selectie uit de complete Yoga-Bieb. In die periode volg je zo vaak online les als je wilt. Op momenten dat het jou uitkomt!

Dit kun je verwachten in het lesaanbod van deze maand op proef:

• Je vindt er een greep uit de Hatha Yogalessen uit de Bieb. Tijdens de yogahoudingen in deze lessen ontspan je deels, maar we doen ook echt het en en ander. En je komt al wat “uit je hoofd”.
De ontspanningsoefeningen werken met deze voorbereiding vervolgens dieper door.

• Er staat een Thuiswerkyoga-les voor je klaar. Deze les is helemaal op de stoel, je hoeft je niet om te kleden en je hebt ook geen Yogamat nodig.
Ideaal dus als een pick-me-up midden op je werkdag!

• Er is een audio met een Meditatie, heel toegankelijk, ik neem je bij de hand.

• Bij de Ontspanning hoef je niet heel hard je best te doen om te ontspannen, het feit dat je de aandacht naar binnen richt geeft het zenuwstelsel al een kalmerend signaal (even voor degenen die dit iets zegt: je activeert zo de parasympaticus).

• Natuurlijk kun je ook als proef-abonnee met vragen bij me terecht, een mailtje is zo gestuurd 🙂

Geef je op met het formulier, je kunt daar ook nog vragen invullen. Dit gebeuren is niet geautomatiseerd, ik geef zelf zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

Groet!
Ingrid


“Probeer ook eens yoga-online uit de Yoga-Bieb: alles is zo duidelijk uitgelegd, dat zelfs een beginner het met de ogen dicht kan volgen…”
Sandra van de Laar


“Wat mij erg aanspreekt is het grote aanbod aan yoga-oefeningen, meditaties, en ontspanningen waardoor ik telkens die oefening kan kiezen waarvan ik vind dat die op dat moment het beste bij mijn gemoedstoestand past. 
Als je je ervoor openstelt dan kan ik de Yoga-Bieb van harte aanbevelen juist ook vanwege de eenvoudige en helder ingesproken oefeningen. “
Theo Bisseling


“Yoga.. was dat wel iets voor mij?
Een enkele keer kwam ik ermee in aanraking, tijdens ‘n vakantie, of bij ‘n kennismakingsles.

Al gauw werd me duidelijk dat het best fijn zou kunnen zijn, maar dat het ook afhankelijk was van degene die de lessen gaf.
Nog steeds zoekende kreeg ik inmiddels al jaren geleden van ‘n dierbare vriendin de tip om ‘ns bij Ingrid te gaan kijken, bij yogaschool Kurukshetra.

En ja, dit heeft me veel gebracht;
na ‘n hectische periode leerde ik d.m.v. lichamelijke oefeningen meer over ‘loslaten’- en niet over je eigen grens gaan, maar ook over nieuwe grenzen verkennen. Krachtig door zachtheid, over écht ontspannen.
Het feit dat ik überhaupt grenzen had, die je op de allereerste plaats zelf moet kennen en respecteren – dat was op z’n zachtst gezegd totaal uit m’n blik veld verdwenen, en toen dus een hele openbaring. Dit hielp me om het een en ander te verlichten, ’t haalde wat scherpe randjes weg. En dat doet het nog steeds.

Yoga bij en door Ingrid heeft me heel veel goeds gebracht, ‘n stukje levenskunst wat me dagelijks van pas komt.
De fijne ontspannen sfeer die ze elke les weer weet te creëren – ik kan het echt iedereen aanbevelen!”

• José Heetkamp