Recensies Yoga- en Meditatieles en Yogaretraites:

Het was een heerlijk weekend. Goede opbouw in de yogalessen en de meditatie. Goede balans tussen rust en activiteit. Stilte was erg aangenaam. Voor mij erg leerzaam, en vooral heerlijk ontspannend. ik zie uit naar de volgende retraite!

Het was een heerlijk weekend. Alleen maar rust, stilte, yoga, meditatie en dan de heerlijke maaltijden! De locatie, de kamers, de yogaruimte, het klopte allemaal. Lieve mensen om samen “alleen” mee te zijn. Yoga verrijkt mijn leven 🙂
Dankjewel Ingrid, jij maakt het verschil.

Een hele fijne ervaring met een hele fijne groep. De yogalessen waren zeer veelzijdig en de mediatielessen ook. Ik raad het iedereen aan om 1x per jaar een stiltedag te doen of een weekend yogaretraite om tot jezelf en je eigen kern te komen, een kado voor jezelf.

Het was fijn om even bij jezelf thuis te komen (zijn).

Voor de eerste keer heb ik deelgenomen aan een yoga retraite en die is heel positief ontvangen. Zowel lichamelijk als geestelijke rust! Voor een herhaling vatbaar. Bijvoorbeeld eendaags retraite met stilte. Het is aan iedereen aan te bevelen. Mijn dochters, een vriendin en nicht hebben al aangegeven ook interesse te hebben. Ingrid, je hebt een pluim verdiend!

De retraite was in een schitterende, rustige en vooral passende omgeving. Het was een mooie gelegenheid om tot mezelf te komen. Ingrid heeft de dagen goed begeleid met diverse yoga en meditatie oefeningen waarbij ze goede en interessante uitleg en achtergrond informatie gaf. Het complete programma was goed gevuld, divers maar toch ook gericht op maar een paar hoofdpunten: yoga, meditatie, tijd voor jezelf.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Ingrid straalt rust uit, altijd bereid om toelichting te geven/vragen te beantwoorden. De lessen zijn gevarieerd en zitten naar mijn mening goed in elkaar.

Ingrid heeft een hele fijne manier van lesgeven, alles mag en niets moet.

Nadat ik door blessure niet meer kon tennissen leek yoga het beste alternatief om mijn blessure op een “zachte manier” te verhelpen/verlichten en ik was nieuwsgierig wat yoga me zou brengen, 100% aan verwachtingen voldaan.

Ik vind de lessen iedere keer weer fijn, door de afwisseling die je erin verwerkt. Je luistert wat de groep en het individu wil en probeert hier altijd iets mee te doen. Dat vind ik heel knap!

Ik heb eerder yogalessen gevolgd echter nooit de beleving gevonden die ik nu ervaar. De sfeer als je binnenkomt, in deze prachtige locatie, is erg prettig. Daar zorg jij voor, kaarsjes, lekker geurtje, rustgevende muziek. De yogalessen zijn goed voorbereid, ik merk de passie die je hierin steekt. Door jouw manier van lesgeven beleef en ervaar ik de verbinding van lichaam en geest. Ik let meer op eigen grenzen, bewuster waarnemen wat ik voel en ervaar. Jouw lessen hebben mijn leven verrijkt.

a. fantastische lerares
b. prachtige locatie
c. rust in lichaam en geest, meer dan verwacht.
d. ontspanning de hele dag door tijdens dagelijkse werkzaamheden; tuin, huishouding, in slaap komen, aan de p.c., kantoor werkzaamheden.
e. leuke groep(en)

De lessen zijn erg afwisselend. Ingrid luistert naar feedback en doet er wat mee.

Ik had geen verwachting maar ben super blij dat ik ermee begonnen ben. Ik kan niet met andere docenten vergelijken maar je doet het super goed!

Ik heb geen vergelijkingsmateriaal met andere yogalessen, maar het is een verrijking voor lichaam en geest, je hebt een rustgevende stem, heel prettig, en laat iedereen vrij in de mate van inspanning/kunnen.

Zeer afwisselende lessen. Ik heb ook het gevoel dat alle spieren aangesproken worden.

Hele fijne lessen, je komt als herboren weer thuis!

De yogalessen worden deskundig gegeven, zijn heel rustgevend en goed voor houding/spieren. Het zijn geen zweverige lessen, hoewel je natuurlijk wel moet openstaan voor wat yoga inhoudt. Iedereen kan het leren en het is ook geen probleem als je helemaal onervaren bent. Ingrid is een rustige, ervaren docente, die corrigeert waar nodig. Een aanrader om eens een proefles te gaan nemen!

Ik was op zoek naar een sport die mijn rug sterker zou maken (heb een verschuiving en vergroeiing in de rug) vanaf 2010 veel pijn. Ik merk dat de yoga mij echt helpt.

Voel me fijn als ik weer een les heb bijgewoond.

Zachtere spieren, relaxter, zennn ;)! meer ruimte/rust in mijn hoofd, is super!