zaterdag 17 juni van 9.00-10.30 uur

In de lock-downs tijdens je-weet-wel konden de yogalessen binnen niet doorgaan. Zodra het toegestaan was ben ik buiten yoga gecombineerd met loopmeditatie gaan verzorgen. Zo kun je ook met kouder weer fijn aan de slag en tegelijkertijd genieten van de natuur. Omdat ik deze lessen zelf heerlijk vind om te geven (en gelukkig waren er ook blije deelnemers 🙂 gaan we hier fijn mee verder!

Hier een korte uitleg van de inhoud in mijn woorden:
We lopen in een rustig tempo en stoppen soms voor meditatieve en yoga-oefeningen. Deze combinatie van bewegen en bewust-zijn, geeft (net zoals een yogales dat doet) innerlijke rust, mentaal evenwicht, en een opgewekt gevoel. Loopmeditatie is trouwens iets anders dan langzaam en aandachtig wandelen, zoals je dat bij een stiltewandeling vaak doet. Je loopt hierbij echt enorm langzaam en bent je bewust van heel kleine bewegingen. Dat doen we aan de hand van bepaalde instructies.

Het is zijn “bij dat wat is” (lijkt abstract 😉 maar is in de praktijk heel concreet) en dat kun je oefenen. Zo ga je ontdekken dat rust en geluk al in jou aanwezig zijn maar overstemd worden door de mentale onrust die het dagelijks leven nou eenmaal vaak oproept. Alle verantwoordelijkheden en taken (en vul verder maar in) houden je onophoudelijk bezig…

Bovenal is het een ervaring, dus deze uitleg mag je weer vergeten en doe maar gewoon een keertje mee ♡

Geef je op via het formulier als je graag erbij wilt zijn en ik stuur je aanvullende info. We lopen niet altijd op dezelfde plek, als je contact opneemt stuur ik je informatie over de locatie. Altijd in of vlakbij Venray.
Maximaal 8 deelnemers. Kosten 17 euro p.p.

Groetjes, Ingrid