Lieve Allemaal,

Dit formulier is bedoeld om in kaart te brengen welke lestijden zinvol zijn om EXTRA in te roosteren de komende tijd. Wat je aanklikt is NOG NIET ingeroosterd, maar zo weet ik snel in welke tijden interesse is. Ik sta ook open voor suggesties van andere tijden, zie onderste stukje van het formulier.

Ze zullen niet allemaal op het programma komen en misschien komen er nog wel andere dagen/tijden bij!

De lestijden die daadwerkelijk gegeven gaan worden zet ik in de kalender op de site, je kunt dan zelf inplannen of je plant via mij (voor degenen die (nog) niet bevriend zijn geraakt met het systeem 😉

De avondlessen zal ik komende maandag (29-11) uit de kalender verwijderen, je krijgt daar normaal gesproken annulering-mails daarvan. Die hebben verder geen betekenis, hoef je niks mee te doen.

Het definitieve rooster mail ik maandag aan iedereen en ik zet het zoals ik eerder al aangaf in de kalender op de site. Vergeet niet op ‘submit’ te klikken als je het formulier hebt ingevuld!

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Ingrid