Online yogalessen, meditaties en méér, voor (mentale) rust en veerkracht.

Het voordeel van thuis Yoga beoefenen is dat je heel gemakkelijk meerdere keren per week aan de slag gaat en ook kortere lessen kunt inplannen. Dat levert eerder vruchten af dan alleen 1x per week naar een yogales op locatie toe gaan. Hoe heerlijk een speciaal daarvoor ingerichte yogaruimte en persoonlijke begeleiding ook is.

Want herhaling is nou eenmaal de moeder van alle leren, en ook (mentaal) óntspannen kun je leren.
Yeeey, gelukkig maar!
Want als je onder druk staat dan is ontspannen (fysiek en/of mentaal) helemaal niet zo vanzelfsprekend, al klinkt het nog zo simpel.

De yogalessen geven kracht én ontspanning; fysiek en mentaal.
Alle soorten lessen kunnen je helpen om beter te kunnen slapen. De ontspanningen kun je zelfs als een regelrecht aanloopje inzetten, liggend in bed.

Via deze pagina kom je bij de verschillende onderdelen van de bieb. Hieronder zie je afbeeldingen waar je op kunt klikken om bij de gewenste categorie uit te komen.

Met het formulier onderaan de pagina kun je je abonneren voor toegang tot online yoga en meditatiebegeleiding. Dat kan ook voor een enkele maand om het eens te proberen. De kosten zijn 15 euro per maand, of 144 euro voor een heel jaar onbeperkt toegang. Je kunt dus ook midden in de nacht les volgen, of aan de andere kant van de wereld!


Ik bereikbaar als je vragen hebt, denk graag met je mee!
Scroll even verder voor het aanmeld-formulier of neem contact op!

Groetjes,
Ingrid

naar meditatie