Workshops & proeflessen bij Yogaschool Kurukshetra

PROEFLESSEN

In augustus organiseert yogaschool Kurukshetra een proefles-week, er worden diverse soorten yogalessen aan geboden op verschillende tijden, voor iedereen wat wils. De proeflessen zijn deze week geheel gratis! Download hier de flyer en geef je op bij de docent voor de proefles van jouw keuze!

Combinatieles Yoga en Meditatie op zondag 12 augustus

Een heerlijke manier om je zondag te starten!
Yoga (wat we in de yogales doen, het fysieke deel) wordt in de westerse wereld los gezien van meditatie maar zo is het oorspronkelijk niet bedoeld. Bij Yoga worden lichaam en geest benaderd als een eenheid, met ‘geest’ bedoel ik het denken en de emoties.
Wat je concreet doet tijdens de meditatieles zoals ik die aanbied is leren je te concentreren en zo de geest (het denken en de emoties) tot rust brengen. Het mooie is dat je niks hoeft te onderdrukken en je hoeft niks af te dwingen, net zoals je dat bij de yogales niet doet. Als de concentratie zich verdiept, verdiept ook de rust zich. Tijdens deze combinatie-les beginnen we met lichamelijke oefeningen (yoga) en gaan na de grondige ontspanning verder met concentratie en meditatie oefeningen. Er is begeleiding maar geen sprake van een continu geleide meditatie; er is ook ruimte voor stilte.

Neem voor aanvullende informatie gerust contact met me op 🙂

proeflessen

Je bent ook harte welkom om voor proeflessen aan te sluiten bij de wekelijkse lessen. Elke les is anders, daarom kun je 3 lessen volgen voor €18,- (dat is inclusief een gratis les) binnen vier weken. Om ècht te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen is een langere periode natuurlijk beter, maar zo krijg je toch een goede indruk. Neem even contact op als je hier interesse in hebt en ook als je vragen hebt natuurlijk!

Zin om een proefles te volgen? Neem even contact met me op!