Yogaretraite, workshops & proeflessen bij Yogaschool Kurukshetra

 

Combinatieles Yoga en Meditatie op zondag 31 maart 2019, in onze nieuwe yogaruimte in gebouw Don Bosco!

Een heerlijke manier om je zondag te starten!
Yoga (wat we in de yogales doen, het fysieke deel) wordt in de westerse wereld los gezien van meditatie maar zo is het oorspronkelijk niet bedoeld. Bij Yoga worden lichaam en geest benaderd als een eenheid, met ‘geest’ bedoel ik het denken en de emoties.
Wat je concreet doet tijdens de meditatieles zoals ik die aanbied is leren je te concentreren en zo de geest tot rust brengen. Het mooie is dat je niks hoeft te onderdrukken of af te dwingen, net zoals je dat bij de yogales niet doet. Als de concentratie zich verdiept, verdiept ook de rust zich. Tijdens deze combinatie-les beginnen we met lichamelijke oefeningen (yoga) en gaan na de grondige ontspanning verder met concentratie en meditatie oefeningen. Er is begeleiding maar geen sprake van een continu geleide meditatie; er is ook ruimte voor stilte.

Neem voor aanvullende informatie of om je op te geven contact met me op 🙂

06-27481554 / info@kurukshetra.nl

Hartelijke Groet, Ingrid Knelissen

 

 

Yogaretraite voorjaar 2019

Heerlijke yogaretraite van vrijdag 8 maart tot en met zondag 10 maart 2019. Yoga en Meditatie (Sivananda stijl) zonder fratsen, stilte, rust & natuur.
Inmiddels zijn alle plaatsen bezet tijdens deze retraite, maar als je geïnteresseerd bent mag je evengoed contact opnemen. Dan breng ik je op de hoogte bij de volgende retraite die ik organiseer. Bij voldoende animo zal dat najaar 2019 zijn, anders staat het voorjaar van 2020 op de rol.

 

proeflessen

Je bent van harte welkom om voor proeflessen aan te sluiten bij de wekelijkse lessen. Elke les is anders, daarom kun je 3 lessen volgen voor €18,- (dat is inclusief een gratis les) binnen vier weken. Om ècht te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen is een langere periode natuurlijk beter, maar zo krijg je toch een goede indruk. Neem even contact op als je hier interesse in hebt en ook als je vragen hebt natuurlijk!

Zin om een proefles te volgen? Neem even contact met me op!