Soms is het allemaal gewoon heel veel. Ook al gaat het best goed met je en is er in feite helemaal niks aan de hand.

Je hoofd loopt regelmatig een beetje over en je ligt soms wakker. Niet eens perse van dingen waar je je echt zorgen over maakt, ook van simpele, praktische dingen: De opties voor nieuwe gordijnen, dat er een weg afgesloten is waar je rekening mee moet houden. Of dat de brokjes voor de kat bijna op zijn…

Àl die gedachten die maar over elkaar heen blijven buitelen. Wat zou het héérlijk zijn als alle twijfels en muizenissen zouden verstommen.
Als de storm zou gaan liggen.

Stel je eens voor wat een ruimte en rust dat zou geven! Dat je ’s morgens uitgerust, met nieuwe energie uit bed stapt. 
Als de tijd die je voor jezelf hebt, ook écht van jou zou zijn ?

Met De Yogaveertiendaagse had (sorry, inschrijving is inmiddels gesloten) je de gelegenheid om uit te proberen of Yoga verlichting geeft. Klinkt raar misschien, om fysieke oefeningen te doen met als doel om je denken tot rust te brengen, maar ’t werkt.
Je brein en zenuwstelsel zitten tenslotte in je lichaam.

De inschrijving voor De Yogaveertiendaagse is inmiddels gesloten. Wil je graag zelf ervaren wat je thuis met eenvoudige Yoga bereikt, kijk dan even bij de opties van de Yoga-Bieb ?

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Groetjes, Ingrid Knelissen

schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Mijn nieuwsbrief neemt geen spam-achtige vorm aan, daar heb ik zelf ook een hekel aan. Ik probeer nieuwsbrieven te schrijven waar je ECHT iets aan hebt. En ervaar je geen match, dan kun je je natuurlijk heel gemakkelijk uitschrijven.


“Probeer ook eens yoga-online uit de Yoga-Bieb: alles is zo duidelijk uitgelegd, dat zelfs een beginner het met de ogen dicht kan volgen…”
Sandra van de Laar

“Super fijne meditatie en yoga lessen. Eindelijk iemand gevonden die goede tips en handreikingen geeft om rust in je hoofd te creëren. Toepasbaar voor iedereen!”
Bernadette Wijnhoven

“Wat mij erg aanspreekt is het grote aanbod aan yoga-oefeningen, meditaties, en ontspanningen waardoor ik telkens die oefening kan kiezen waarvan ik vind dat die op dat moment het beste bij mijn gemoedstoestand past. 
Als je je ervoor openstelt dan kan ik de Yoga-Bieb van harte aanbevelen juist ook vanwege de eenvoudige en helder ingesproken oefeningen. “
Theo Bisseling

“Ingrid is een fantastische lerares. Alles klopt aan deze yogaschool. De plek, de rust, de oefeningen en de fijne stem van Ingrid die je begeleidt. Ingrid is zeer professioneel en heeft naast de lessen me al meermaals geholpen met goede ontspanningsoefeningen voor thuis. De lessen zijn nooit saai of eentonig. Er zit veel variatie in en ieder lichaamsdeel komt goed aan bod in de rek- strekoefeningen. Kortom; een dikke gemeende positieve review.”
Ellen Logtens