Privéles:

Deze les wordt afgestemd op jou persoonlijk. Misschien heb je een specifieke vraag, maar je mag de invulling ook helemaal aan mij overlaten, de les verloopt organisch en in overleg. Privélessen zijn goed te combineren met de Yoga-Bieb, zo kun je fijn op eigen houtje aan de slag en kunt toch samen met mij regelmatig in detail op bepaalde oefeningen in gaan.
Planning op afspraak (staat los van onderstaand lesrooster) de les duurt een uur. Kosten per privéles: 60 euro

Blok; een heel of half schooljaar:

Wil je graag erop kunnen rekenen dat je altijd bij jouw favoriete groepsles terecht kunt, dan kies je voor het Blok. Je plaats bij een vaste lestijd in de week is speciaal voor jou gereserveerd. Ben je soms verhinderd dan kun je via de site gemakkelijk tot 24 uur voor aanvang van de les annuleren en zelf een inhaalles inplannen. Inplannen kan zelfs nog tot een uur van tevoren, mits er plaats is kun je dus heel ad hoc besluiten om een inhaalles te komen volgen.
Heel schooljaar (40 lesweken, vanaf september) 360 euro
Van september t/m december (week 36-51) 140 euro

Losse kaart:

Als je super flexibel wilt kunnen plannen kies je voor de losse kaart! Je volgt tien lessen binnen 20 lesweken (half schooljaar), fijn als je niet elke week tijd vrij kunt maken. Je plaats in de les is dan ook niet bij een vaste groep gereserveerd, de planning regel je zelf via de site. Lessen die je boekt kunnen tot 24 uur voor aanvang van de les worden geannuleerd. Inplannen kan tot een uur van tevoren. De kosten: 120 euro

Je kunt instappen wanneer je maar wilt, klik hier voor meer informatie over de inhoud van de lessen. Lees een stukje verderop over ons online- aanbod! En neem contact op als je meer wilt weten 🙂

In alle gevallen geldt dat er geen restitutie plaatsvindt als je geboekte lessen mist,  maar als je jouw reservering op tijd annuleert is lessen inhalen (mits binnen de betreffende abonnementsperiode) geen enkel probleem.
In geval van langdurige ziekte kan in overleg een regeling worden getroffen.

Wij zijn aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland, Meer Bewegen voor Ouderen en Venray Beweegt.

Rooster wekelijkse groepslessen

Maandag;
18.45-19.45 uur Hatha Yoga 
20.00-21.00 uur Hatha Yoga

Dinsdag;
18.45-19.45 uur Hatha Yoga
20.00-21.00 uur Hatha Yoga

Woensdag;
09.15-10.15 uur Hatha Yoga
18.45-19.45 uur Hatha Yoga
20.00-21.00 uur Hatha Yoga

Donderdag;
09.00-10.00 uur Hatha Yoga
10.15-11.15 uur Lichte Yoga

Vrijdag;
09.15-10.15 uur Hatha Yoga
10.30-11.30 uur Hatha Yoga

Donderdagavond, Vrijdagavond, Zaterdag of Zondag:
Combinatieles Yoga & Meditatie, meditatietraining, en andere speciale workshops!

Ook online bieden we een breed scala aan lessen wat regelmatig aangevuld wordt in de yoga-bieb. Je vindt daar zowel complete yogalessen (fysiek aan de slag voor kracht én ontspanning) als meditaties en ontspanningen waar je zittend of liggend van kunt genieten. Kijk onderaan op de welkomstpagina voor uitgebreide informatie over de yoga-bieb!
Heb je een abonnement voor lessen in de yogaruimte dan is voor jou de yoga-bieb onbeperkt beschikbaar voor maar 12 euro per maand!

Praktische Info

Voor Yoga heb je geen dure uitrusting nodig! In de yogaruimte zijn matten aanwezig, zorg zelf wel voor een eigen yogamat  om daar bovenop te leggen. Neem ook een dekentje mee voor tijdens de ontspanning en draag soepel zittende kleding.
Het is niet goed om Yoga op een volle maag te beoefenen. Eet daarom twee uur van tevoren niks meer (of zeer weinig en heel licht) en wacht na de les een half uurtje voor je weer iets eet. Extra water drinken na de les is goed om de vrijgemaakte afvalstoffen beter te kunnen afvoeren.

Wat zeggen anderen over de Yogalessen:

De yogalessen bij Yogaschool Kurukshetra zijn mij dierbaar. Oefenen en ervaren maken dat ik voel hoe mijn lichaam en geest rust vinden, sterker worden (ik ontdek spieren die ik nooit eerder bewust gevoeld heb) en meer in balans komen. Tijdens de les lost mijn denken vaak op door de concentratie op de ervaring van het moment. Als je interesse hebt, is Ingrid altijd bereid om iets met je te delen over de achtergrond van yoga. Dat doet zij mede door haar retraites, en door extra informatie die je bij je matje vindt of in het boekenrekje.
Marion Kolster

Op zoek naar een rustmoment voor mijzelf ten tijde van onrustig vaarwater, belde ik voor je voor informatie. Je manier van benadering in combinatie met je prettige stem bevestigde mij dat jouw yoga-school bij mij paste: Een yoga-plek midden in een prachtige omgeving waar ik naar toe kon fietsen vanuit Vierlingsbeek en waar ik voor en na de les kon wandelen.  Het bleek inderdaad een fantastisch plek te zijn waar ik de rust, de ruimte en de natuur mocht en nog steeds mag ervaren. Ik vind het nog steeds, in het kader van symboliek, fijn om te ervaren dat je zodra je het park opkomt, je rust ervaart. 
Noem het thuiskomen. Het brengt me even terug naar mezelf. Quality time – me time – telkens weer even zoeken naar balans. Het werkte voor mij. Stukje bij beetje heb ik weer leren voelen en durfde ik me bloot te stellen aan mijn kwetsbaarheid. Uit mijn hoofd – simpelweg mijn lichaam durven voelen. Je lessen zijn telkens verrassend divers en nooit saai. Van kracht-oefeningen tot oefeningen met betrekking tot je concentratie met soepelheid en innerlijke rust tot gevolg. En dat allemaal op jouw geheel eigen wijze met een vleugje humor.  
Alle goeds en tot snel😉, 
Marieke

Ik ben niet zo goed in het verwoorden van mijn gedachten, maar wil toch wel iets zeggen. Jij hebt mij altijd geïnspireerd om thuis iedere dag iets te doen. Oefening baart kunst. Ik ben nog nooit zo lenig geweest!
Een keer had ik gevraagd of je ook de bekkenbodem in bepaalde oefeningen mee kon nemen. Uiteindelijk heb je speciale lessen voor de bekkenbodem gegeven. Waar ik erg veel baat bij heb gehad.
Dank nog daarvoor. Ik mis de wekelijkse lessen en even een babbeltje na de les. Hopelijk duurt het niet te lang, dat alles weer een beetje normaal wordt.
Lieve groetjes,
Marijke

Proeflessen

Je bent van harte welkom om voor proeflessen aan te sluiten bij de wekelijkse lessen. Elke les is anders, daarom kun je 3 lessen volgen voor €25,- binnen vier weken. Om ècht te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen is een langere periode natuurlijk beter, maar zo krijg je toch een goede indruk. Neem even contact op als je hier interesse in hebt en ook als je vragen hebt!