Workshops & proeflessen bij Yogaschool Kurukshetra

SPECIALE PROEFLESSEN gepland op zondag 15 april!

• 9.30-10.45 uur een Hatha Yogales van 5 kwartier.
• 11.00-12.00 uur een Lichte Yogales van een uur.

Wil je meer weten of wil je je opgeven? ik hoor het graag van je!

Hartelijke groet,
Ingrid Knelissen info@kurukshetra.nl | 06-27481554

 

 

Meditatieles elke zaterdagochtend 10.30-11.30 uur

En eens per maand op vrijdagavond 19.30-20.30 uur, (in plaats van op zaterdagochtend).

YOGA is in wezen de warming up voor meditatie. Een ontspannen lichaam helpt de geest tot rust te komen, het concentratievermogen neemt toe. Hét ideale moment voor het beoefenen van MEDITATIE !
Voor de ongetrainde geest is zitten in stilte niet perse rustgevend. Zonder voorbereiding of training ga je vaak nadenken, piekeren, dagdromen of slapen. Tijdens deze lessen leer je de geest in andere banen te laten lopen, van doen naar ZIJN.
De begeleiding wordt divers ingevuld, overwegend op basis van Vipassana; het ontwikkelen van opmerkzaamheid. Er blijft uiteraard ruimte voor Stilte…
Kosten per kaart van 10 lessen €75,- of per losse les €12,- p. st., incl. koffie/thee (als je yogales bij me volgt krijg je 25% korting).

Volgende datum vrijdagavond 23 februari 19.30-20.30 uur. Alle andere weken is er dus meditatieles op zaterdagochtend. Heb je vragen of wil je je opgeven, ik hoor het graag, doe gerust een keer gratis op proef mee!

Hartelijke groet, Ingrid Knelissen

Yo – Wi workshop

Op zondagmorgen eerst een rustige yogales gegeven door Jolanda, daarna tijd voor een kopje thee met wat lekkers en dan kennismaken met wichelen en de wichelroede gegeven door Wiel, hierbij gaan we lekker naar buiten.

Als je nog meer informatie wilt of eventuele andere opmerkingen hebt, dan hoor ik dat graag!

Groetjes Jolanda

 

STILTE-OCHTEND ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

Heb je interesse in een stilte-ochtend dan hoor ik het graag, en zal je een seintje geven als een nieuwe datum gepland is!

Een ochtend van Yoga & Meditatie in Stilte

Het doel van deze ochtend is thuiskomen bij jezelf, bij dat wat je ervaart als je de aandacht niet richt op de wereld om je heen. Je oefent om daarin te ontspannen, geen doen maar ZIJN.

DATUM 19-11-17
TIJD 9.30-12.00 uur
KOSTEN €25,00

Wil je meer weten over de inhoud, of wil je je opgeven?:
Ingrid Knelissen • info@kurukshetra.nl • 06-274 815 54

Stilteochtend 19-11-17

PROEFLESSEN

Je bent van harte welkom om voor proeflessen aan te sluiten bij de wekelijkse lessen. Elke les is anders, daarom kun je 3 lessen volgen voor €18,- (dat is inclusief een gratis les) binnen vier weken. Om ècht te ontdekken wat yoga voor je kan betekenen is een langere periode natuurlijk beter, maar zo krijg je toch een goede indruk. Neem even contact op als je hier interesse in hebt en ook als je vragen hebt natuurlijk!

Zin om een proefles te volgen? Neem even contact met me op!